понедељак, 4. фебруар 2013.

RESPIRATORNE INFEKCIJE - REŠENJE ZA PROBLEME


OZONIZATOR SA AKTIVNIM KISEONIKOM

 Aktivni kiseonik :
Rešenje za respiratorne infekcije je tretiranje prostorija boravka Aktivnim kiseonikom spas i rešenje za sve vrste grinja,alergena u vazduhu kao i virusa.Odličan je sterilizator dečijih igračaka,flašica kao i svih prostorija gde borave Vaša deca.

Tiens sterilizator - aktivni kiseonik

Zdravstvene funkcije


Respiratorni sistem: poboljšava rad pluća, ako se udahne određena količina aniona, nakon 30 minuta, kiseonik koji su pluća absorbovala se može povećati za 20%, a zatim se izbacuje 14,5% više ugljen dioksida (CO2).
Kardiovaskularni sistem: reguliše krvni pritisak, poboljšava rad srčanog mišića i povećava ishranu srčanog mišića i širenje kapilara čime podiže temperaturu kože.
Nervni sistem: podiže raspoloženje, poboljšava san,  i ima smirujuće i analgetsko dejstvo.
Metabolizam: aktivira različite enzime u telu. Absorbivani anioni snižavaju nivo šećera i kalijuma u krvi i holesterol, povećava nivo kalcijuma u krvi, količinu urina i azot i kreatinin u urinu, ubrzava razvoj skeleta, sprečava skorbut, rahitis i bolesti vezane za nedostatak Vit. E.
Krv: povećava broj belih i crvenih krvnih zrnaca, krvnih pločica i hemoglobin, povećava pH vrednost i skraćuje period zgrušavanja.
Imunitet: poboljšava reakcije organizma, aktivira retikularni sistem i poboljšava antivirusne reakcije.
Prevencija problema sa disajnim  putevima: prevenira bolesti kao što su hronični rhinitis, nesanica, migrena, povišeni krvni pritisak, neregularni ciklusi, neurodermitis, trauma, opekotine itd.Anioni, takođe, stimulišu endokrin, potpomažu izlučivanje želudačnih sokova i povećavaju apetit.

Funkcije višenamenskog uređaja za kupanje


Funkcija pročišćavanja vazduha: ozon brzo odstranjuje neprijatne mirise iz vazduha kao što su miris duvana i vina, miris ribe, miris truleži i smrad i održava vazduh čistim i svežim.
Funkcija pročišćavanja vode: ozon rastvoren u vodi oksidiše teške metale, eliminiše sulfide i pesticide - hemijiska đubriva iz vode i tako je pročišćava.
Funkcija sterilizacije: ozon je vrsta rasprostranjenog, visoko efikasnog i brzog agensa za sterilizaciju. Rezultati sterilizacije ozonom su jači nego kod formaldehida, 6 003 000 puta je brži sterilizator od hlora i može da ubije bakterije u nekoliko sekundi. Ako gustina živog kiseonika dostigne kritičnu vrednost: uraditi sterilizaciju u kratkom vremenskom periodu.
Funkcija dezinfekcije: ozon razgrađuje pesticide i hemijiska đubriva kao što su organski fosfor, herbicidi i hlor koji se zadržavaju na  voću i povrću, a u isto vreme uništava hormone i antibiotike zaostale u hrani. Ozon, takođe,  oksidira sa štetnim gasovima poput monoksida (CO), azot-oksidom (NO), vodonik sulfidom (H2S), usled čega oni prestaju da budu otrovni.
Funkcija agena protiv ustajalosti: ozon oksidira etan koji oslobađaju voće i povrće u vreme skladištenja, takođe uništava buđ i mikrozome; svi navedeni gasovi i bakterije čine da voće i povrće sazrevaju i pokvare se. Ozon zaustavlja hemijiske procese u voću i povrću, usporava sazrevanje, čime postiže da ono ostane sveže. Ozon produžava period čuvanja 3 – 10 puta.

Da bi dobili dodatne informacije u vezi sa Aparatom sa aktivnim kiseonikom - Ozonatorom upišite se u kontakt formu i naglasite u opisu Ozonator - Aktivni kiseonik i dobićete dodatne informacije:Kako sterilizovati dečije flašice,Kako odstraniti hormone iz mesa itd.....
 Klikni na ovaj link za kontakt formu

Proizvode kompanije TIANSHI - TIENS možete kupiti samo od distributera kompanije.

 
Pozovite već danas 062/521-217

Нема коментара:

Постави коментар