понедељак, 9. јул 2012.

KOZMETIKA TIME SHADOW PRIME U


TIANSHI KOZMETIKA Time Shadow Prime U kolekcija TIENS SERBIA

KOZMETIKA

TIME SHADOW PRIME U

TIANSHI KOZMETIKA Time Shadow Prime U kolekcija TIENS SERBIA

TIANSHI KOZMETIKA Time Shadow Prime U kolekcija TIENS SERBIA


TIANSHI KOZMETIKA Time Shadow Prime U kolekcija TIENS SERBIA

Tiens: Prava globalna organizacija.
TIENS je multinacionalna kompanija specijalizovana za prodaju, turizam, međunarodnu trgovinu i E-poslovanje, koja proizvodi dodatke ishrani, proiz­vode za negu zdravlja i lepote, prozvode za domaćinstvo. TIENS korporacija nudi prozvode koji obezbeđuju visok kval­itet života, unoseći zdravlje, sreću, le­potu i blagostanje u preko 20 mil­iona domaćinstava širom sveta. TIENS međunarodni tim je nepobediv na polju istraživanja, inovacija i profesionalizma.
Misija: Osigurati globalnim potrošačima visokokvalitetne proizvode, edukaciju, poboljšanje kvaliteta života i izgradnju harmoničnog međunarodnog društva.
Vizija: Biti predvodnik u industriji di­rektne prodaje.
Vrednosti samog Brenda:
Odličan tim: TIENS poslovanje okuplja milione porodica, i zavisi od uzajamne saradnje i integracije u društvene odnose. Posvetili smo se traženju zajedničkih interesa sa našim članovima. Verujemo u to da ko jednom postane naš član, zauvek ostaje deo TIENS porodice. Stvorili smo koherentne timove, kojima najveću pokretačku snagu daje njihova solidarnost.
Najveća odgovornost: TIENS poslovan­je pokazuje odgovornost prema našim saradnicima i potrošačima. TIENS odgov­ornost se oslikava u mnogim aspekti­ma, odgovornost poslodavaca prema zaposlenima i obrnuto, odgovornost naše kompanije prema društvu. Na TIENS se možete osloniti, postigli smo svoj uspeh pomažući dru­gima. Ovu odgovornost smo nasledili od generacija pre nas i uvek ćemo je čuvati sa zahvalnošću i iskrenošću.
Izvanredne inovacije: Razvoj TIENS-a predstavlja stalnu inventivnost u oper­acijama, načinima poslovanja, proizvodi­ma, menadžmentu i kulturi... Inovativni duh koji je omogućio srodnost među TIENS članovima je upravo i stvorio TIENS.
TIANSHI KOZMETIKA Time Shadow Prime U kolekcija TIENS SERBIA
– Together We Share -

Prkositi vremenu na poseban način...
TIENS sa ponosom predstavlja TS Prime U – asortiman koji obezbeđuje istinski inovativan i revolucionaran balans kože i njen poboljšan izgled, ostvaren pomoću tradicionalne kineske bioformule, zajedno sa TIENS naprednom biotehnologijom.
TIANSHI KOZMETIKA Time Shadow Prime U kolekcija TIENS SERBIA
Sofisticirana formula sadrži prirodne ekstrakte kineskih biljaka: dud, kora korena belog duda, astragalus, Motherwort, Rhodiola rosea. Ekstrakti ovih biljaka su pažljivo birani da bi zadovoljili pet tradicionalnih kineskih elemenata koji čine ravnotežu. Vatra, Zemlja, Metal, Voda i Drvo su elementi koji čine TS Prime U, oni predstavljaju Tiensovih pet najuspešnijih i najefikasnijih koraka, oni prkose vremenu, i čine program protiv starenja kože.

1. Korak
TS Prime U Gel za čišćenje lica - prvi od 5 važnih koraka u tretmanu Vaše kože. Gel ne sadrži sapun i alkohol- obezbeđuje zaštitu i nežnost, uz efikasno čišćenje i osvežavanje kože, ubrzava  metabolizam kože.
TIANSHI KOZMETIKA Time Shadow Prime U kolekcija TIENS SERBIA
Dok čisti, dragoceni biokaotik sastojci su aktivni, i zajedno sa ekstraktima proteinskih bisera, vraćaju koži izgubljene ključne amino kiseline. Takođe, svileni peptidi oslobađaju i zadržavaju vlažnost u zavisnosti od uticaja spoljašnje sredine.


2. Korak
TS Prime U Tonik predstavlja srž Vaše svakodnevne nege kože. Dubinski hidrira kožu koristeći hranljive biljne ekstrakte lista malajske jabuke - koja ima organske antibiotičke karakteristike, divlji lešnik - prirodno sredstvo za zatezanje i mnoge druge hranljive sastojke.
TIANSHI KOZMETIKA Time Shadow Prime U kolekcija TIENS SERBIA
Ovim tonikom se postiže Jin i Jang ravnoteža. Pomaže u prevenciji starenja otklanjajući slobodne radikale, održavajući ravnotežu Ph vrednosti kože  i čineći kožu otpornijom na alergije.

3. Korak
TS Prime U Antirid za negu oko očiju je formulisan tako da povećava prirodnu sposobnost kože da generiše kolagen. Uklanja tamne kolutove oko očiju i izravnjava sitne bore.
TIANSHI KOZMETIKA Time Shadow Prime U kolekcija TIENS SERBIA
Antioksidant štiti osetljivu kožu od loših uticaja iz spoljašnje sredine pomoću hranljivih sastojaka, učvršćujućih peptida i pomoću ekstrakta algi. Oslobađa kožu i otklanja kesice ispod očiju ugrađujući kolagen i poboljšavajući elastičnost kože.

4. Korak
TS Prime U Dnevna krema pomaže Vašoj kože da sama proizvede prirodan kolagen. Ubrzava regeneraciju, efikasno odbija UV zrake i štiti Vašu kožu.  Ovseni glukan deluje brzo: štiteći kao prirodna barijera od radijacije, pomaže kod smanjenja sitnih bora i eliminiše slobodne radikale.
TIANSHI KOZMETIKA Time Shadow Prime U kolekcija TIENS SERBIA
Koristeći hranljive komponente, uključujući vitamin E i ekstrakte algi, TS Prime U Dnevna krema brzo obnavlja i hrani kožu - zadržavajući vlažnost, poboljšavajući njenu teksturu i smanjujući bore, čini kožu svilenkastom i i predivno sjajnom.

5. Korak
TS Prime U Hranljiva noćna krema sadrži dragocene elemente orijentalnog ulja badema, amino kiseline Methylsilanol Hydroxyproline Aspartat i učvršćujuće peptide. Celom ovom kombinacijom postiže se izvanredan efekat protiv staren­ja kože, koji puni ćelije energijom.
TIANSHI KOZMETIKA Time Shadow Prime U kolekcija TIENS SERBIA
Hranljivi sastojci prodiru duboko u kožu dok spavate, dajući joj vlažnost i čineći je mekom, regenerišu je i obnavljaju, smanjujući sitne bore i vraćajući elastičnost.
Sledeći korak: prkosite vremenu zbog sebe
Zajedno sa Tiensovom posebnom transdermalnom tehnologijom, pet biljnih ekstrakata  rade na podmlađivanju, obnavljanju i zaštiti kože od starenja, pospešujući cirkulaciju, ubrzavajući ćelijski metabolizam, pojačavajući otpornost kože, hidrirajući je i hraneći, eliminišući slobodne radikale.
Na kraju, ovo je napredna kombinacija koja pomaže u stimulisanju regeneracije kolagena - prkosi vremenu i vraća sjaj i mladalački izgled Vašoj koži.
Preduzmite prvi korak i počnite da “prkosite vremenu” – Saznajte kako da već danas testirate Time Shadow Prime U.  KONTAKTIRAJTE ME
062/521-217 Milan

Нема коментара:

Постави коментар