четвртак, 21. април 2011.

ČIŠĆENJE ORGANIZMA TIENS

ČIŠĆENJE ORGANIZMA TIENS
Čišćenje organizma

Kao početak terapije kineska tradicionalna medicina preporučuje prvo čišćenje organizma od svih suvišnih materija i otrova. I to na svim nivoima organizma. Od grubljih, pa do najfinijih staničnih struktura. Naravno ako je organizam previše istrošen onda se ide sa preparatima za poboljšanje prehrane. Dok organizam ne ojača, a zatim se čisti od otrova i nepotrebnih naslaga. Koje samo ometaju organizam da pravilno funkcioniše.


Zatrovan je vazduh, zatrovana je voda, hrana sve više ima onoga što nikada nije imala. Sve se to gomila u našem organizmu. Tokom godina skuplja se talog na crijevnim resicama i umanjuje se njihova funkcija. Krvožilni sustav u sebi ima sve više naslaga i svega što ometa normalan tok materije. Stanične stijenke takđer na sebi mogu imati taloga koji onemogućuje dostavu hrane i dovodi do smrti stanice.
Kao početak terapije kineska tradicionalna medicina preporuča prvo čišćenje organizma od svih suvišnih tvari i otrova. I to na svim nivoima organizma. Od grubljih, pa do najfinijih staničnih struktura.

Starta se sa dvostrukom celulozom. Nerazgradiva celulozna vlakna vrše čišćenje između tankog i nabora debelog crijeva. Time se oslobađaju tokovi materije i apsorpcija hranljivih tvari. Očišćene crijevne resice mogu konačno na pravi način vršiti svoju prirodnu funkciju.
Tokom godina skuplja se talog na crijevnim resicama i umanjuje se njihova funkcija. Umanjenje njihove funkcije izaziva nedostatak pojedinih bitnih elemenata za očuvanje zdravlja. To jest, jedna po jedna cigla koje grade naš organizam nestaju i zgrada se počinje rušiti.
ZATO JE OVAJ KORAK NUŽAN.
Očišćene crijevne resice i crijeva omogućuju normalni tok hranljivih tvari. Tako da organizam i iz manje hrane može dobiti više hranljivih tvari. Organizam više nije neprestano gladan.
Ovim počinje prirodni oporavak organizma .Paralelno sa čišćenjem crijeva čisti se i krvožilni sustav sa antilipidnim čajem. Olakšava se daljni tok hranljivih tvari, vrši se balans energije u cijelom organizmu
Tianshi čaj mješavina kineskih biljki i zelenih čajeva


Nakon toga za čišćenje na staničnom nivou koristi se hitozan. Čišćenjem na staničnom nivou tokovi hranljivih tvari su potpuno oslobođeni i stanice su nahranjene.

Нема коментара:

Постави коментар